Парохијски лист


Број 53 - Недеља седамнаеста по Духовима

Број 52 - Недеља десета по Духовима

Број 51 - Недеља девета по Духовима

Број 50 - Недеља осма по Духовима

Број 49 - Недеља седма по Духовима

Број 48 - Недеља шеста по Духовима

Број 47 - Недеља пета по Духовима

Број 46 - Недеља четврта по Духовима

Број 45 - Недеља трећа по Духовима

Број 44 - Недеља друга по Духовима

Број 43 - Недеља прва по Духовима

Број 42 - Силазак Св. Духа на апостоле - Духови

Број 41 - Недеља седма - Светих Отаца

Број 40 - Недеља пета - Самарјанке

Број 39 - Недеља четврта - Раслабљеног

Број 38 - Недеља трећа - Мироносица

Број 37 - Недеља друга - Томина

Број 36 - Недеља шеста поста - Цветна

Број 35 - Недеља пета поста - Глувна

Број 34 - Недеља четврта поста - Средопосна

Број 33- Недеља трећа поста - Крстопоклона

Број 32 - Недеља друга поста - Пачиста

Број 31 - Недеља прва поста - Православља

Број 30 - Недеља Месопусна

Број 29 - Недеља о Блудном сину

Број 28 - Недеља о Митару и фарисеју

Број 27 - Недеља тридесета по Духовима

Број 26 - Недеља двадесет девета по Духовима

Број 25 - Недеља двадесет осма по Духовима

Број 24 - Недеља двадесет седма по Духовима

Број 23 - Недеља двадесет шеста по Духовима

Број 22 - Недеља двадесет пета по Духовима

Број 21 - Недеља двадесет четврта по Духовима

Број 20 - Недеља двадесет трећа по Духовима

Број 19 - Недеља двадесет друга по Духовима

Број 18 - Недеља двадесет прва по Духовима

Број 17 - Недеља двадесета по Духовима

Број 16 - Недеља деветнаеста по Духовима

Број 15 - Недеља осамнаеста по Духовима

Број 14 - Недеља седамнаеста по Духовима

Број 13 - Недеља шеснаеста по Духовима

Број 12 - Недеља петнаеста по Духовима

Број 11 - Недеља четрнаеста по Духовима

Број 10 - Недеља тринаеста по Духовима

Број 9 - Недеља дванаеста по Духовима

Број 8 - Недеља десета по Духовима

Број 7 - Недеља девета по Духовима

Број 6 - Недеља осма по Духовима

Број 5 - Недеља седма по Духовима

Број 4 - Недеља шеста по Духовима

Број 3 - Недеља пета по Духовима

Број 2 - Недеља четврта по Духовима

Број 1 - Недеља трећа по Духовима